Står du og mangler et deltids-, studie- eller fritidsjob?

SAMDI tilbyder dig et job, hvor du selv er med til at tilpasse arbejdsdagen.

Samdi.

Du skal først og fremmest at uddele aviser og reklamer

Hos SAMDI har du mulighed for at omdele ugeaviser til alle husstande der ønsker dem, eller du kan gå med abonnementsaviser og magasiner, som modtagerne betaler for at få leveret til deres adresse. Ugeaviserne er én ugentlig omdeling, hvor abonnementsaviserne skal ud hver dag, undtagen søndag.

Hvad er vores forventninger til dig?

I og med at der er mange modtagere, som forventer at få leveret enten et dagblad, et magasin eller et brev, sætter det høje krav til omdelerne. Derfor er vores forventninger at du:

  • Er kvalitetsbevidst og ønsker at gøre et godt arbejde, samt er med på at rette eventuelle fejl og mangler.
  • Er indforstået med at avisen skal ud i al slags vejr.
  • Er mødestabil.
Bergsøesvej 25 B i Silkeborg. Vi skal have taget en række billeder til Samdis nye hjemmeside. Handler blandt andet om en truck i fart med aviser, en bil i fart hvor vi også får MJA logo med, et avisbud, et bud på scooter, biler linet op. Øvrig stemning fra stedet. De er klar til at blive fotograferet på dette tidspunkt. Kontaktperson er Charlotte Lauridsen 
Foto: Jakob Stigsen Andersen.

Er du klar til at ansøge?

Fordelene ved at arbejde som omdeler

  • Du tjener ekstra penge

  • Det er et nemt arbejde og du får gratis motion

  • Du møder nye mennesker og får et nyt netværk

  • Du får del i vores personalegoder

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ansøger jeg?

Udfyld vores ansøgningsskema, med alle de relevante informationer, så kontakter vi dig. Eller du kan kontakte os på tlf. 96 26 34 90 eller via mail til [email protected]

Hvad kan jeg tjene?

Hvad du kan forvente at få i løn hver måned, afhænger af en række forskellige faktorer. Lønnen vil derfor også variere fra måned til måned.

Din løn bliver blandt andet beregnet ud fra, hvor mange produkter du har med rundt, hvor gammel du er osv. Hvis du vil vide mere om hvad du ca. kan tjene på en bestemt rute, bedes du kontakte os telefonisk for mere info.

Udover din løn optjener du hver måned feriepenge. Det betyder, at du også har penge, når du holder ferie.

Hvornår skal jeg arbejde?

For alles vedkommende er vores omdeling om eftermiddagen, med lidt forskelle i deadlines, alt efter hvilket område man omdeler i. Om lørdagen, hvis man skal rundt til abonnenter, er det en morgenavis.

Hvad gør jeg hvis jeg bliver syg?

Bliver du syg, skal du kontakte os telefonisk på 96 26 34 90 mellem kl. 8-9 på omdelingsdagen. (Mellem kl. 7-8 hvis du arbejder om lørdagen).

Sørger I for cykeltasker og vogne?

Alle bude får tilbudt cykeltasker og avisvogne ved opstart. Vi anbefaler at cykeltasker benyttes hvis man skal omdele abonnementsaviser hver dag og avisvogne, hvis man skal husstandsomdele én gang om ugen.

Er du klar til at ansøge?